Política de privacitat

En compliment amb el que es disposa en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), LLUIS BASSAGANYA SANCHEZ informa als usuaris que les dades facilitades a través de la pàgina web http://laretirada.com passen a formar part d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, la titularitat del qual i responsabilitat correspon a LLUIS BASSAGANYA SANCHEZ sent la finalitat del tractament dels mateixos el poder atendre i gestionar les diferents comandes, sol·licituds, consultes i resolució de dubtes dels usuaris, així com poder realitzar estudis estadístics que ens ajudin a millorar el funcionament de la pàgina web i mantenir-li puntualment informat. Aquesta informació és tractada amb la màxima confidencialitat, sent allotjats en un servidor segur.

Les seves dades no són comunicades en cap cas a terceres persones o empreses.

El fitxer en el qual s’inclouran les seves dades compleix amb totes les exigències d’índole tècnic i organitzatiu previstes en la LOPD i del Reial decret 994/1999 d’11 de juny, pel qual s’aprova el Reglament de Mesures de Seguretat, amb la finalitat de garantir la seguretat de les dades de caràcter personal, evitant la seva alteració, pèrdua, així com el tractament o accés no autoritzat.

Qualsevol reclamació que pogués derivar-se del tractament de les dades que faci LLUIS BASSAGANYA SANCHEZ podrà interposar-se davant l’Agència de Protecció de Dades. Així mateix, en relació amb les dades recaptades en la forma prevista en aquesta Política de Privadesa, s’informa als usuaris que podran exercitar tots els drets reconeguts en la llei; en particular, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació de dades i oposició.

Aquests drets podran ser exercitats per l’usuari o, si escau, per qui ho representi, mitjançant sol·licitud que podrà comunicar per algun dels següents mitjans:

Correu electrònic dirigit a info@laretirada.com
La seva adreça de correu electrònic s’utilitzarà únicament per donar resposta a les seves consultes realitzades a través dels formularis existents en el lloc web, així com per informar-li de les novetats. El client podrà triar no rebre missatges rellevants i puntuals informant-nos en l’adreça de correu electrònic info@laretirada.com. Utilitzarem el número de telèfon en el cas que hi hagi un problema amb l’enviament o sol·licitud per un remès i no puguem posar-nos en contacte per mitjà de correu electrònic. Per obtenir més informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres.